ATHENS HEART SURGERY INSTITUTE
ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ & ΠΑΙΔΙΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Καρδιοχειρουργική Παίδων και Ενηλίκων με συγγενείς και επίκτητες Καρδιοπάθειες

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ
+30 6978 039 550

Title Image

Η Φιλοσοφία μας

Αρχική  /  Η Φιλοσοφία μας

H φιλοσοφία μας: «Όλοι για την καρδιά των παιδιών!»

Είναι γνωστό ότι στη χώρα μας, όπως και σ΄όλο τον κόσμο, ένα σημαντικό κομμάτι του παιδικού πληθυσμού παρουσιάζει καρδιοπάθειες. Οι παθήσεις αυτές της καρδιάς εμφανίζονται συχνότερα με την γέννηση (συγγενείς καρδιοπάθειες) και σπανιότερα αργότερα (επίκτητες καρδιοπάθειες). Για την σωστή αντιμετώπισή τους είναι μερικές φορές αναγκαίο να γίνουν καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μία, κατά την διάρκεια της ζωής των παιδιών.

Τόσο οι παιδοκαρδιοχειρουργικές επεμβάσεις όσο και η καρδιολογική παρακολούθηση επιβάλλεται να γίνονται σε εξειδικευμένο κέντρο από ειδικούς γιατρούς και προσωπικό.

Η ομάδα μας από γιατρούς, τεχνικούς και νοσηλευτές συνεργάζονται για πολλά χρόνια στην εξειδικευμένη φροντίδα παιδιών ( αλλά και ενηλίκων ) με συγγενείς και επίκτητες καρδιοπάθειες κάθε είδους και βαρύτητας.

New Project 90

Κεντρική θέση στις προσπάθειες όλων μας κατέχει η εξασφάλιση της υγείας του παιδιού-ασθενούς κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή με τη μεγαλύτερη ασφάλεια και τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Η βασική μας φιλοσοφία συνοψίζεται στο παρακάτω: «Όλοι για την καρδιά των παιδιών!»

Στόχος της ιστοσελίδας μας είναι η συνεχής ενημέρωση γονέων/ασθενών για όλα τα θέματα σχετικά με τις συγγενείς καρδιοπάθειες σε παιδιά και ενήλικες, τις σχετικές διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους που υπάρχουν και τις νεώτερες που αναπτύσσονται και τις δυνατότητες που έχουμε για την αντιμετώπιση τους. Επίσης, η ιστοσελίδα περιέχει χρήσιμες παραπομπές σε άλλους διαδυκτιακούς τόπους με σχετικές πληροφορίες, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας για πιο εξειδικευμένη ενημέρωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
X espa banners square