ATHENS HEART SURGERY INSTITUTE
ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ & ΠΑΙΔΙΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Καρδιοχειρουργική Παίδων και Ενηλίκων με συγγενείς και επίκτητες Καρδιοπάθειες

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ
+30 6978 039 550

Αρχική  /  Ανακοινώσεις   /  Παρουσίαση των άριστων χειρουργικών αποτελεσμάτων μας διακολπικής διόρθωσης Τετραλογίας Fallot στο Διεθνές 63ο Συνέδριο της Ιπωνικής Καρδιιοχειρουργικής Εταιρείας.
19/11/2010

Παρουσίαση των άριστων χειρουργικών αποτελεσμάτων μας διακολπικής διόρθωσης Τετραλογίας Fallot στο Διεθνές 63ο Συνέδριο της Ιπωνικής Καρδιιοχειρουργικής Εταιρείας.

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ιαπωνικής Καρδιοχειρουργικής Εταιρείας, ο κ. Σαρρής παρουσίασε στα πλαίσια του 63ου Συνεδρίου της Ιαπωνικής Καρδιοχειρουργικής Εταιρείας τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει η ομάδα του στην διακολπική διόρθωση της κλασσικής Τετραλογίας Fallot. Η διακολπική μέθοδος αυτή αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Roger Mee, του οποίου συνεργάτης ήταν ο κ. Σαρρής κατά την διάρκεια της θητείας του στην Cleveland Clinic των ΗΠΑ, και προς τιμήν του οποίου πραγματοποιήθηκε Διεθνές Συμπόσιο Συγγενών Καρδιοπαθειών από την Ιαπωνική Καρδιοχειρουργική Εταιρεία. Ο κ. Σαρρής δέχθηκε τα συγχαρητήρια του καθηγητή Roger Mee για τα παρουσιασθέντα αποτελέσματα της ομάδας του που ήταν από τα καλύτερα διεθνώς.
Μετάβαση στο περιεχόμενο
X espa banners square